donderdag 28 maart 2024

Vluchtende motorrijder te water

De politie heeft in Rotterdam een motorrijder aangehouden die met 140 km/u per uur over de Hoofdweg reed. Daar was 50 toegestaan. Om hem aan te houden moesten de agenten hem wel uit het ijskoude water vissen. Daar was hij in gesprongen in een poging om aan de politie te ontkomen. De reden dan de 21-jarige man probeerde te ontkomen was dat hij nogal wat op zijn kerfstok had.

Toen de agenten hem een stopteken gaven voor bijna drie keer zo snel rijden als toegestaan, ging de man er vandoor. Wat volgde was een achtervolging over fietspaden dat eindigde met het parkeren van de motor tegen een paaltje. Hierop ronde de Rotterdammer weg, gooide zijn helm af en sprong het water in. Hij kwam er al snel weer uit, waardoor hij kon worden aangehouden. De man had geen rijbewijs en de motor was geschorst en niet verzekerd. Ook was de wegenbelasting niet betaald. Toen de oom van de man de politie verhinderde de motor in beslag te nemen door de sleutel te verstoppen, is hij ook aangehouden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen