VMoto teast nieuwe premium elektrische motorfiets

Opvallen op de EICMA is nooit een gemakkelijke taak. Er is zoveel te zien. In een poging om de spanning verder op te bouwen in de aanloop naar de EICMA 2021, geeft VMoto een verleidelijke glimp van hun allereerste elektrische motorfiets. En verklapt ook de naam: Stash.

Voor wie het niet weet: VMoto is de naam voor het binnenkort te introduceren premium merk van het bedrijf, dat zich onderscheidt van VMoto Soco en zijn instapmodel VMoto Super Soco. Uit deze teaser komt duidelijk naar voren dat VMoto notities heeft gemaakt over hoe Ducati graag haar aankomende motoren teaset. Met de koplamp trekt je aandacht, terwijl de (straat?)verlichting die naar de motorfiets leidt de indruk wekt van een landingsbaan. Kijk goed en je ziet de suggestie van een beetje kuipwerk aan weerszijden van de koplamp, evenals een kleine hint van reflectoren aan de basis van de vorkpoten, net voordat je bij het voorwiel komt. Zou bouw je de voorpret op.

WMC250EC, elektrische motorfiets die 400 km kan slaagt voor test

Tot nu toe heeft VMoto nog geen verdere details over de Stash vrijgegeven, behalve de bevestiging dat het ‘het eerste model is dat volledig in Europa is bedacht en ontworpen met eersteklas technische oplossingen’. Er staat dus niet dat de motorfiets ook in Europa is gebouwd. We vragen ons ook af of deze uitspraak duidt op het gebruik van premium Europese componenten zoals remmen en vering. Hoe premium wil VMoto zijn voor deze lijn motorfietsen? Dat zullen we de op de EICMA zien.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?