Jubileum Fireblade in aantocht?

Rechtstreeks uit Japan komt het nieuws dat Honda zich opmaakt om het 30-jarig bestaan van de Fireblade te vieren met een speciale versie van de huidige CBR1000RR-R.

Het zijn allemaal geruchten en speculaties, maar aangezien Honda zich voorbereidt op de viering van het 30-jarig bestaan van de Fireblade in 2022, is het niet ondenkbaar dat er een speciale versie wordt onthuld. Toen de eerste generatie van de CBR900R Fireblade in 1992 op de markt kwam, schokte hij de motorwereld met zijn innovatieve en relatief lichte ontwerp. Sindsdien wordt de Fireblade algemeen beschouwd als een van de beste sportmotoren in de wereld.

Honda NT1100: 5 dingen die je moet weten

Het zal dan ook niemand verbazen dat Honda zich opmaakt om de 30e verjaardag van een van zijn meest invloedrijke modellen te vieren. Dat is wat de Japanse motormedia denkt dat er gaat gebeuren, en om ons voor te bereiden op wat ons te wachten staat, heeft Autoby een render gemaakt waarin de huidige CBR1000RR-R is overgespoten met een licht aangepaste versie van de rood, wit en blauwe kleurstelling uit 1992.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?