zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Volg Motor.NL op Instagram en maak kans op een Rusty Stitches motorjas!

In samenwerking met Jopa Racing Products mag Motor.NL twee toffe motorjassen van Rusty Stitches weggeven! Voor de heren hebben we een Jari Grey-White klaarliggen, voor de dames hebben we een Joyce Black-Pink beschikbaar. Wil jij kans maken op één van deze jassen? Het enige wat jij hiervoor moet doen is onder de post op Instagram vertellen waarom jij een nieuwe motorjas wilt hebben én Motor.NL en Rusty Stitches volgen op Instagram.

Gun je iemand anders een nieuwe motorjas? Tag dan deze persoon en vertel ons waarom hij/zij een nieuwe motorjas van Rusty Stitches verdient!

Klik op onderstaande foto om naar de Instagram-post te gaan

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen