Volg Motor.NL op Instagram en maak kans op een Rusty Stitches motorjas!

In samenwerking met Jopa Racing Products mag Motor.NL twee toffe motorjassen van Rusty Stitches weggeven! Voor de heren hebben we een Jari Grey-White klaarliggen, voor de dames hebben we een Joyce Black-Pink beschikbaar. Wil jij kans maken op één van deze jassen? Het enige wat jij hiervoor moet doen is onder de post op Instagram vertellen waarom jij een nieuwe motorjas wilt hebben én Motor.NL en Rusty Stitches volgen op Instagram.

Gun je iemand anders een nieuwe motorjas? Tag dan deze persoon en vertel ons waarom hij/zij een nieuwe motorjas van Rusty Stitches verdient!

Klik op onderstaande foto om naar de Instagram-post te gaan

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?