zondag 19 mei 2024

Volg Motor.NL op Instagram en win de videogame MotoGP24

Begin deze maand was de release van MotoGP24. De game kwam uit voor de PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam. MotoGP24 is gebaseerd op het huidige MotoGP-seizoen en bevat alle officiële coureurs en tracks van het 2024-seizoen voor de categorieën MotoGP, Moto2, Moto3 en MotoE. Het nieuwste deel brengt een groot aantal verbeteringen en vernieuwingen met zich mee. Dit jaar zijn nieuwe functies toegevoegd waar fans al langer om vragen. Na de introductie van Dynamic Weather en de Flag-to-Flag-races van vorig jaar, zal MotoGP24 je nog dichter bij de echte wedstrijden brengen door de toevoeging van de Riders Market en de MotoGP Stewards.

Jouw favoriete coureur in een ander team? Het kan in MotoGP24

Winactie

Wij mogen drie exemplaren voor de PlayStation 5 van deze toffe game weggeven. Hoe kun je winnen? Heel simpel, volg Motor.NL op Instagram en vul onderstaand formulier in. Volg je Motor.NL al op Instagram? Vul dan alleen het formulier in en je maakt kans.

Deze winactie loopt t/m woensdag 22 mei. De winnaars maken we bekend in de Motor.NL Nieuwsbrief van donderdag 23 mei.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen