Volgende MOTOR Magazine dagje later

Ondanks dat we op normale wijze MOTOR Magazine afsluiten, krijg je je lijfblad toch een dagje later. Dit heeft alles te maken met Koninginnedag, op dinsdag 30 april. Hierdoor kun je verwachten dat MOTOR Magazine nu op vrijdag bij je in de bus valt. Op die dag zal het blad ook in de boekenhandel te verkrijgen zijn.

Geduld is gelukkig een schone zaak.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.