Voor Canada kondigt Kawasaki zes nieuwe modellen aan!

Kawasaki North America kondigt zes nieuwe modellen aan voor 2021. En om die mededeling enige kracht bij te zetten, hebben ze een teaser online gezet. Daar krijg je niet echt gewaar waar ze mee bezig zijn, maar het geeft wel richting. Afgaand op de video zit er een sportmotor aan te komen (ZX-10R?) en iets waarmee je hard door het zand kunt rijden. En dat zou zo maar een Ténéré 700-achtige kunnen zijn. En dan hebben we er nog vier…

De teller die de aflopende seconden laat zien voor de première geeft aan dat het doek op 23 november 2020 van de nieuwe modellen wordt getrokken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?