dinsdag 16 april 2024

Voor Canada kondigt Kawasaki zes nieuwe modellen aan!

Kawasaki North America kondigt zes nieuwe modellen aan voor 2021. En om die mededeling enige kracht bij te zetten, hebben ze een teaser online gezet. Daar krijg je niet echt gewaar waar ze mee bezig zijn, maar het geeft wel richting. Afgaand op de video zit er een sportmotor aan te komen (ZX-10R?) en iets waarmee je hard door het zand kunt rijden. En dat zou zo maar een Ténéré 700-achtige kunnen zijn. En dan hebben we er nog vier…

De teller die de aflopende seconden laat zien voor de première geeft aan dat het doek op 23 november 2020 van de nieuwe modellen wordt getrokken.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen