vrijdag 3 februari 2023

HRC-kleuren voor 2021 Honda Africa Twin

De Honda CRF1100L Africa Twin krijgt er kleuren bij: Pearl Glare White, beter bekend als de HRC-kleuren

Het nieuws van Honda gaat verder. Klein bier misschien, maar toch belangrijk omdat de Africa Twin een geweldig succes is. Vanaf maart 2021 is de CRF1100L Africa Twin ook in de nieuwe kleurstelling Pearl Glare White beter bekend als Tricolour HRC te koop. De inspiratie is zoals altijd geput uit de eerste XRV650 Africa Twin uit 1988. Een afgeleide daarvan, de NX750, wist het tot vier opeenvolgende overwinningen (1986-1989) in de Parijs-Dakar te brengen.

Tricolour HRC is het meest gekozen kleurenschema van de Adventure Sports, de straatgerichte variant van de Africa Twin. 70% van de kopers kiest ervoor. De HRC-kleuren zijn een aanvulling op de huidige Grand Prix Red en Matt Ballistic Black Metallic-kleuren.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen