HRC-kleuren voor 2021 Honda Africa Twin

De Honda CRF1100L Africa Twin krijgt er kleuren bij: Pearl Glare White, beter bekend als de HRC-kleuren

Het nieuws van Honda gaat verder. Klein bier misschien, maar toch belangrijk omdat de Africa Twin een geweldig succes is. Vanaf maart 2021 is de CRF1100L Africa Twin ook in de nieuwe kleurstelling Pearl Glare White beter bekend als Tricolour HRC te koop. De inspiratie is zoals altijd geput uit de eerste XRV650 Africa Twin uit 1988. Een afgeleide daarvan, de NX750, wist het tot vier opeenvolgende overwinningen (1986-1989) in de Parijs-Dakar te brengen.

Tricolour HRC is het meest gekozen kleurenschema van de Adventure Sports, de straatgerichte variant van de Africa Twin. 70% van de kopers kiest ervoor. De HRC-kleuren zijn een aanvulling op de huidige Grand Prix Red en Matt Ballistic Black Metallic-kleuren.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?