Voor de echte avonturier

Op zoek naar avontuur of de ontembare wil om eens de verharde weg verlaten, bezoek dan tijdens de MOTORBeurs Utrecht de Rally Stage. Er is veel informatie te verkrijgen over het rijden van een rally of het leren offroad rijden. Diverse rallyorganisatoren brengen je graag op de hoogte over de reizen die er te maken zijn.


Altijd al een keer een Dakar-rijder willen ontmoeten, dan is tijdens de MOTORBeurs je kans. Er zullen een aantal prominente Dakar-rijders aanwezig zijn.


Heb je nog geen kaarten voor de MOTORBeurs Utrecht, bestel ze dan nu online. Want voor je het weet is het alweer februari. Daarnaast bespaar je ook nog eens een aantal euro’s.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.