vrijdag 27 januari 2023

Voor de echte liefhebber; de Supercross Video Pass

Hoewel Le Dakar in volle gang is, blijven de eerste maanden van het jaar rustig op het gebied van motorsport. Te rustig natuurlijk, tenzij je de oversteek maakt naar Amerika. Of beter gezegd, de overstap maakt naar de Monster Energy Supercross. Wie daarvan echt alles wil zien, kan serieus overwegen om een Supercross Video Pass te nemen.

Met een prijskaartje van omgerekend ongeveer 115 euro ($129.99) een beste investering, maar daarvoor krijg je wel veel terug. Zoals alle trainingen en wedstrijden live van alle 17 wedstrijddagen, terugkijken wanneer je maar wilt, een archief vanaf 2010 en heel veel speciale documentaires.

Dit jaar staan onder andere regerend kampioen Cooper Webb, voormalig kampioen Eli Tomac en de Europeanen Marvin Musquin, Ken Roczen en Max Anstie op de startlijst.

Alle informatie over de Supercross Video Pass vind je op www.supercrosslive.tv.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen