woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Voor de Indiase markt: Jawa 42 Bobber

Klassieke lijnen, compacte afmetingen en de charme van een ‘echte’ bobber. Dit is het geheim van de Jawa 42 Bobber, aangedreven door een 334 cc eencilindermotor van ongeveer 30 pk en beschikbaar voor het A2 rijbewijs.

Jawa 42 Bobber

Geboren in de stijllijn van de grote Triumph Bonneville Bobber of Harley-Davidson Street Bob, worden Bobber-modellen ook populair in kleinere cilinderinhouden om het aanbod te verbreden voor jongeren met een A2 rijbewijs of voor degenen die op zoek zijn naar een motor met meer toegankelijke prestaties, gewicht en kosten.

Moto Guzzi V9 Bobber Special Edition zit vol karakter

Onder de bedrijven met modellen die in deze categorie vallen is Jawa Motorcycles, die onlangs is teruggekeerd naar de productie en distributie van zijn motorfietsen op de Indiase markt door de 42 Bobber te presenteren.

Prijs, kleuren en beschikbaarheid

De Jawa 42 Bobber is verkrijgbaar in drie kleuren: Mystic Copper, Moonshine White en Japer Red en wordt, momenteel alleen op de Indiase markt, verkocht voor een prijs van 206.500 Rs, het equivalent van ongeveer 2.750 euro.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen