maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Voor wel heel jong talent

Heeft jouw kind de MotoX-factor? Heeft je zoon of dochter altijd een keer willen rijden, maar waren de mogelijkheden er niet naar? Bezoek dan eens de Junior Riding Experience. Tijdens deze dag krijgen de talenten van de toekomst in een veilige omgeving onder leiding van een KNMV-jeugdtrainer les in motorrijden. De kleding en bescherming, inclusief helm natuurlijk. worden geleverd door Yamaha. Net als de kleine motortjes en quads.

Grote man achter dit initiatief is Bryan Zuidinga. Juist, dezelfde Bryan Zuidinga als uit Le Dakar. Maar niet alleen als rijder is Zuidinga te vinden in de motorsport. Ook als technische man verstaat hij het vak uitstekend. Om zijn passie over te brengen op de jeugd heeft Bryan ook de opleiding Jeugdmotorsporttrainer van de KNMV met goed gevolg afgerond.

Binnenkort worden de datums voor 2012 bekend gemaakt. Hou daarom www.juniorridingexperience.com scherp in de gaten en geef je koter(s) een unieke kans.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen