Voor wel heel jong talent

Heeft jouw kind de MotoX-factor? Heeft je zoon of dochter altijd een keer willen rijden, maar waren de mogelijkheden er niet naar? Bezoek dan eens de Junior Riding Experience. Tijdens deze dag krijgen de talenten van de toekomst in een veilige omgeving onder leiding van een KNMV-jeugdtrainer les in motorrijden. De kleding en bescherming, inclusief helm natuurlijk. worden geleverd door Yamaha. Net als de kleine motortjes en quads.

Grote man achter dit initiatief is Bryan Zuidinga. Juist, dezelfde Bryan Zuidinga als uit Le Dakar. Maar niet alleen als rijder is Zuidinga te vinden in de motorsport. Ook als technische man verstaat hij het vak uitstekend. Om zijn passie over te brengen op de jeugd heeft Bryan ook de opleiding Jeugdmotorsporttrainer van de KNMV met goed gevolg afgerond.

Binnenkort worden de datums voor 2012 bekend gemaakt. Hou daarom www.juniorridingexperience.com scherp in de gaten en geef je koter(s) een unieke kans.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.