zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Garelli terug in Nederland

Garelli. Niet bij iedereen zal meteen een lampje gaan branden maar dit Italiaanse merk bestaat toch echt bijna honderd jaar. Hoewel, in 1982 ging het failliet maar nu is het bedrijf gelukkig weer terug. Garelli heeft voor 2012 namelijk een nieuw brom-, snor- en motorscooter programma opgezet.

Het Nederlandse DC Import BV is hier handig op ingesprongen en mag zich sinds 1 oktober officieel Garelli-importeur van de Benelux noemen. Op www.garelli-scooters.nl vind je alle op dit moment bekende informatie. De website is nog vrij summier opgezet maar daar komt binnenkort verandering in.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen