Garelli terug in Nederland

Garelli. Niet bij iedereen zal meteen een lampje gaan branden maar dit Italiaanse merk bestaat toch echt bijna honderd jaar. Hoewel, in 1982 ging het failliet maar nu is het bedrijf gelukkig weer terug. Garelli heeft voor 2012 namelijk een nieuw brom-, snor- en motorscooter programma opgezet.

Het Nederlandse DC Import BV is hier handig op ingesprongen en mag zich sinds 1 oktober officieel Garelli-importeur van de Benelux noemen. Op www.garelli-scooters.nl vind je alle op dit moment bekende informatie. De website is nog vrij summier opgezet maar daar komt binnenkort verandering in.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.