Voorkom vakantieboetes door onwetendheid

Motorrijders vinden in het buitenland feilloos de mooiste stuurwegen, maar hoe hard we er wettelijk mogen rijden is vaak onduidelijk. De app ‘Going Abroad’ maakt een einde aan die onduidelijkheid. De app verandert een smartphone in een encyclopedie die de verkeersregels van alle Europese landen opsomt.De app van de Europese Unie geeft informatie over onderwerpen die het meeste aanleiding geven tot ongevallen, zoals snelheidsbeperkingen, alcoholpromillages, verkeerslichten en het gebruik van mobiele telefoons.

In 22 talen beschikbaar
Sommige informatie laat motorrijders koud. De app geeft ook informatie voor fietsers en automobilisten. Een helmplicht voor fietsers op Malta kan ons niet boeien, maar de maximale snelheden op het eiland wel. Sommige landen schrijven ook voor dat motorrijders een veiligheidsuitrusting bij zich dragen. Die vind je ook terug op ‘Going abroad’. De app is in 22 talen beschikbaar voor iPhone en iPad, Google Android en Microsoft Windows.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.