dinsdag 23 juli 2024

Voorrijders gezocht voor RIDERS Festival op 1 en 2 juni in Rosmalen

Help je een handje mee?

Het RIDERS Festival – voorheen bekend als het Mega MotorTreffen – is het evenement dat volledig draait om de geweldige wereld van motoren en muziek. Dit jaar wordt het evenement leuker en beter dan ooit, door een aantal grote veranderingen. Om te beginnen hebben we een nieuwe naam: RIDERS Festival. En een nieuwe datum: zaterdag 1 en zondag 2 juni op het vertrouwde Autotron Rosmalen. Twee dagen dus in plaats van één.

Het wordt wederom een motorfeest met duizenden motorrijders. Dit kunnen we niet alleen organiseren en we hopen dat je ons ook dit jaar hierbij wilt helpen. Je kunt uiteraard zelf bepalen op welke dag en het moet vooral een leuke dag worden voor je. De dag dat je niet helpt, ben je als special guest van harte welkom op het RIDERS Festival.

In het verleden zijn er al vele hechte vriendschappen ontstaan tussen onze vrijwilligers en daar zijn we ontzettend trots op. De band die we hebben met onze vrijwilligers gaat dan ook verder dan alleen het werk dat ze voor ons doen. Jullie delen je kennis, enthousiasme en gezelligheid met ons en dat maakt het werken met jullie zo waardevol. Een dag meedraaien op het RIDERS Festival is dan ook veel meer dan zomaar een dagje helpen op een schitterend motorevenement.

Vrijwilligers gezocht voor RIDERS Festival 1 en 2 juni

Functie: voorrijder

Het proefrijden met nieuwe motoren is een belangrijk onderdeel van het RIDERS Festival. Zo’n 15 merken zullen met de volledige demovloot aanwezig zijn. De deelnemers aan deze proefritten, willen we niet op eigen initiatief de weg op laten gaan. Daarom zijn we op zoek naar ervaren motorrijders, die de gehele dag als voor- of achterrijder op hun eigen motor actief willen zijn. We hebben hiervoor een route in de omgeving van het Autotron uitgezet. Deze krijg je uiteraard als GPX-bestand toegestuurd. Vanzelfsprekend vergoeden we de brandstofkosten die je tijdens het evenement maakt. De coördinatie van het proefrijden is in handen van Jan Kremers en Roelof Bolt, die hier al jaren ervaring mee hebben.

Zie je het zitten om te helpen en heel veel motorrijders een mooie dag te bezorgen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Let op! Aanmelden kan tot en met 25 april. Alvast bedankt voor jullie medewerking hierbij.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen