13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Keppel vol ambities naar WK zijspannen

Rijder en teameigenaar Jarno Keppel (links op de foto) heeft na het behalen van de derde plaats in het ONK zijspan 2011 ambitieuze plannen voor komend wegraceseizoen. Zo heeft hij zich met het aantrekken van bakkenist Danny de Haas (rechts) verzekerd van veel ervaring. Hoewel de Amersfoorter pas 25 jaar is, werd hij bijvoorbeeld afgelopen jaar met Mike Roscher al achtste in het WK.

Net voor de kerstdagen werd de nieuwe hoofdsponsor DNS Infratechniek binnengehaald. Met sub-sponsoring van AB Plastics en tal van andere lokale sponsoren, wil het Keppel Sidecar Team in 2012 een gooi doen naar de nationale titel en een top-10 notering behalen in het WK.

Het RCN zijspan wordt momenteel volledig opgebouwd met een nieuwe, meer aerodynamische body en aandrijving van een nieuw Suzuki GSX-R1000 motorblok. Dit blok is geprepareerd door Mark Hoegee. Hoegee ziet een grote potentie in het zijspanracen en zal gedurende het raceseizoen het team zo nodig helpen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen