Keppel vol ambities naar WK zijspannen

Rijder en teameigenaar Jarno Keppel (links op de foto) heeft na het behalen van de derde plaats in het ONK zijspan 2011 ambitieuze plannen voor komend wegraceseizoen. Zo heeft hij zich met het aantrekken van bakkenist Danny de Haas (rechts) verzekerd van veel ervaring. Hoewel de Amersfoorter pas 25 jaar is, werd hij bijvoorbeeld afgelopen jaar met Mike Roscher al achtste in het WK.

Net voor de kerstdagen werd de nieuwe hoofdsponsor DNS Infratechniek binnengehaald. Met sub-sponsoring van AB Plastics en tal van andere lokale sponsoren, wil het Keppel Sidecar Team in 2012 een gooi doen naar de nationale titel en een top-10 notering behalen in het WK.

Het RCN zijspan wordt momenteel volledig opgebouwd met een nieuwe, meer aerodynamische body en aandrijving van een nieuw Suzuki GSX-R1000 motorblok. Dit blok is geprepareerd door Mark Hoegee. Hoegee ziet een grote potentie in het zijspanracen en zal gedurende het raceseizoen het team zo nodig helpen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?