vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vredesmotormars in Riga/Letland

Het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft van de jaarlijkse optocht in Riga een ‘Mars voor de Vrede’ gemaakt waarbij duizenden motorrijders op hun motoren paradeerden om een einde aan de oorlog te eisen en hun solidariteit met het Oekraïense volk te betuigen.

Elk jaar wordt in Riga, Letland, eind april een traditionele optocht gehouden ter gelegenheid van de opening van het motorseizoen, waarbij duizenden motorrijders uit de hoofdstad en andere steden van het land op hun motor in optocht door Riga rijden.

Dit jaar veranderde de parade in een ‘Mars voor de Vrede’, georganiseerd om een einde te eisen aan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en solidariteit te betuigen met het binnengevallen land.

De foto’s in de galerij, gepubliceerd door Ansa, tonen duizenden motorrijders die op hun custom, naked, sport, enduro en zelfs op hun scooter door de stad rijden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen