vrijdag 19 april 2024

Vuur in MOTO73 nr. 19

Sinds gisteren ligt de nieuwe MOTO73 in de winkel en wij… hebben ‘m al uit! We nemen je even mee door het nieuwe nummer:

KTM 390 Duke – De Oostenrijker is in het nieuw gestoken. Dikke updates aan frame en rijwielgedeelte, een gaaf nieuw dashboard en Euro4-gekeurd. Testredacteur Nick Enghardt voelde de Duke flink aan de tand.

Laverda Museum – Voor Cor Dees is zijn Laverda Museum een absoluut levenswerk. Helaas is Cor ongeneeslijk ziek en moet zijn museum in de verkoop. Over zes pagina’s portretteert MOTO73 het museum en Dees.

Techniek – Een linksysteem? Progressieve veren? We nemen je mee op reis door de technische wereld van de achtervering.

Kymco AK550 – Is het echt een T-Max-killer? Nou, Kymco is in ieder geval goed op weg. Het blok is dik, de rempartij fel en sturen doet ie dankzij het aluminium frame ook erg goed!

Triotest – De BMW R nineT Racer, de Honda CB1100RS en Triumph Thruxton nemen het tegen elkaar op. Welke retro combineert een gelikt uiterlijk het best met sportiviteit en authenticiteit?

De overstap van Bo – Bo stapt over naar de Moto2 zonder wereldtitel op zak. Is die uitdaging niet te groot? MOTO73 blikt vooruit en terug.

Wat als Rossi stopt – We willen er niet aan denken, maar er komt een moment…

Een Z300 of Z650 – Waarmee heb je de meeste lol op Mettet?

Agenda – Waar moet je zijn voor toerritten of events?

Marathonmotor – 173.000 kilometer op een BMW R850RT. Hoe hield de BMW zich?

KTM 990 Adventure – Deze testwinnaar van weleer is opnieuw opgezocht in de showroom. Hoe rijdt dat tegenwoordig, en wat mag ie kosten?

De Parel van Henk – Henk Keulemans, MotoGP-verslaggever van het eerste uur, duikt in zijn archief.

En verder:
Triumph Journey-handschoenen getest
MotoGP en ander sportnieuws
Toerisme in Engeland
Triptip, Hoeksche Waard – Zeeland

[justified_image_grid ids=25147,25148,25149,25150,25151,25152,25153,6717]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen