Motormarkt Goedhart 23 & 24 september

Niets te doen op zaterdag 23 en zondag 24 september? Ga naar Bodegraven, naar Goedhart Motoren, voor de jaarlijkse motormarkt.

Het wordt beslist gezellig. Tenminste, als we uitgaan van het bezoekersaantal van afgelopen jaar. 15.000 motorrijders op een hoop geeft toch sfeer. Dus verwacht topdrukte. Er is natuurlijk van alles te doen: marktkramen vol aanbiedingen, muziek, food en een loterij. Heb je eenlot, mak je ons op een Kawasaki Z900 of een KTM 690 Duke.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.