zaterdag 20 april 2024

Waar is nou die Monster 696?

Huup, huup, Barbatruc. Hans Klok gaat een Ducati Monster 696 gebruiken in zijn show ‘The New Houdini’, een eerbetoon aan Harry Houdini, de legendarische boeienkoning en ontsnappingskunstenaar. In ‘The New Houdini’ zal Klok echter ook een aantal spectaculaire nieuwe stunts uitvoeren, zoals met de Ducati Monster 696.

“In het verleden heeft Hans al vaker een Ducati ingezet. Wij zijn zeer vereerd dat hij ditmaal voor een mat witte Ducati Monster 696 heeft gekozen, die wij aan hem mogen afleveren”, laat André van der Zwet van Motortoer, Ducati dealer uit Amsterdam, weten.

‘The New Houdini’ wordt volgens Klok niet alleen de spannendste en meest spectaculaire, maar ook de meest riskante show van zijn leven. Van 16 juli tot en met 25 augustus is de show in Carré te bekijken. Meer informatie www.hansklok.com.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen