Waar is nou die Monster 696?

Huup, huup, Barbatruc. Hans Klok gaat een Ducati Monster 696 gebruiken in zijn show ‘The New Houdini’, een eerbetoon aan Harry Houdini, de legendarische boeienkoning en ontsnappingskunstenaar. In ‘The New Houdini’ zal Klok echter ook een aantal spectaculaire nieuwe stunts uitvoeren, zoals met de Ducati Monster 696.

“In het verleden heeft Hans al vaker een Ducati ingezet. Wij zijn zeer vereerd dat hij ditmaal voor een mat witte Ducati Monster 696 heeft gekozen, die wij aan hem mogen afleveren”, laat André van der Zwet van Motortoer, Ducati dealer uit Amsterdam, weten.

‘The New Houdini’ wordt volgens Klok niet alleen de spannendste en meest spectaculaire, maar ook de meest riskante show van zijn leven. Van 16 juli tot en met 25 augustus is de show in Carré te bekijken. Meer informatie www.hansklok.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?