KNMV start Racecamp

Deze zomer introduceert de KNMV het racecamp 2013. Van 7 tot en met 9 augustus zal het Juniortrack in Assen in het teken staan van een driedaags zomerkamp. Deelname is open voor RAP Holland- en SOBW-licentiehouders. De doelstelling van het KNMV racecamp is naast het verbeteren van de rijtechniek, heel veel plezier te beleven aan de motorsport.

En dat kan zomaar eens belangrijker zijn. Zo zal er voor zowel de rijdende sporter maar ook voor broertjes en zusjes genoeg te beleven zijn. Het zomerkamp wordt op vrijdag afgesloten met een teamestafetterace inclusief tijdwaarneming en natuurlijk een barbecue!

Deelname aan het zomerkamp is nog mogelijk, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De prijs bedraagt 150 euro, waarbij voor de sporter gedurende het gehele kamp alles inbegrepen is. Overnachten op de paddock en deelname aan activiteiten voor niet-rijders is gratis.

Je kunt je nog opgeven tot 17 juli. Stuur hiervoor een email naar sport@knmv.nl o.v.v. Racecamp 2013. Je krijgt dan de inschrijfformulieren en overige informatie toegestuurd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.