Wandelen over het Historische TT Circuit

Toch wel wonderlijk: een wandeltocht over het TT circuit. En waarom ook niet: er wordt tegenwoordig ook op gefietst en hardgelopen.

Op 2 juni 2018 gaan we wandelen op het historische TT circuit van 1925. Het circuit was toen nog een lang stratencircuit tussen de dorpen Rolde, Borger, Schoonloo en Grolloo. Dan wandel je wel over een van de mooiste delen van de Hondsrug. Langs de route staan kunstwerken, geïnspireerd door het toyisme (een internationale kunstbeweging dat naar buiten treedt als collectief met uiteenlopende hedendaagse kunst. Het werd in 1992 opgericht in Emmen. De samenstelling wisselde in de loop van de jaren en inmiddels zijn wereldwijd tientallen kunstenaars aan het collectief verbonden) die de verhalen van bijna een eeuw motorsport rond Assen verbeelden.

Vier startlocaties

Je kunt kiezen uit 4 startlocaties:

  • Rolde (30km)
  • Borger (18km)
  • Schoonloo (10km)
  • Grolloo (6km)

Meld je hier aan

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?