13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Weekendje BMW

Geen plannen voor het weekend en een echte BMW-fan? Reis dan af naar het Zuid-Duitse Garmisch-Partenkirchen, want daar wordt van 6 t/m 8 juli voor de twaalfde keer de BMW Motorrad Days gehouden. Ieder jaar komen er zo'n 30.000 bezoekers op af.

Tijdens dit mega-treffen zijn er tal van activiteiten, zoals demorijden, toerritten, klassiekerritten, freestyle- en stuntshows (met Chris Pfeiffer!) en endurorijden. Op de markt kun je bij de standhouders je BMW-hart ophalen en allerlei spullen kopen, kopen, kopen! Op naar Duitsland, dus!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen