Weekendje BMW

Geen plannen voor het weekend en een echte BMW-fan? Reis dan af naar het Zuid-Duitse Garmisch-Partenkirchen, want daar wordt van 6 t/m 8 juli voor de twaalfde keer de BMW Motorrad Days gehouden. Ieder jaar komen er zo'n 30.000 bezoekers op af.

Tijdens dit mega-treffen zijn er tal van activiteiten, zoals demorijden, toerritten, klassiekerritten, freestyle- en stuntshows (met Chris Pfeiffer!) en endurorijden. Op de markt kun je bij de standhouders je BMW-hart ophalen en allerlei spullen kopen, kopen, kopen! Op naar Duitsland, dus!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.