Weekendsale bij Motor Centrum Rijen

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Na jaren Suzuki Exclusief dealer te zijn geweest is de tijd rijp voor wijziging. De tijden veranderen en daar heeft ook de motormarkt mee te maken gehad. Verkoop aantallen zijn gereduceerd en dan moet een dealer zich daar ook aan aanpassen. Het Suzuki dealerschap zetten we met hetzelfde enthousiasme voort maar daar wordt het merk Kawasaki aan toegevoegd. Twee Japanse merken welke zich prima laten combineren.

Kawasaki timmert stevig aan de weg en met de WK Supersport en de WK Superbike titel 2015 in the pocket is dit voor MCRijen het moment van instappen. Technisch een uitdaging, maar voor de specialisten in de werkplaats geen probleem. Zij zullen met dezelfde zorg aan het nieuwe merk Kawasaki werken als zij dat doen met de bestaande aktiviteiten.

De showroom is al gedeeltelijk Kawa Groen waar de modellen overzichtelijk zijn opgesteld. De verkopers van MCRijen informeren u graag over de mogelijkheden en laten u graag kennis maken met het nieuwe merk door u o.a. een proefrit aan te bieden.

Kom langs tijdens de WEEKENDSALE en maak gebruik van de volgende aanbiedingen; 25% KORTING op kleding en accessoires van o.a. de merken Nolan, Arai, Scorpion, Alpinestars, Halversons en Evolution (Rukka uitgesloten!). Proefrijden op de volgende Kawasaki motoren t.w. Z 300 ( A2 rijbewijs ), Z 800 Performance, Z 1000 Performance en de New Versys 650 Touring. Suzuki AKTIE modellen, waaronder een splinternieuwe Suzuki Bandit 650 SA van €6990,- nu voor €5990,-.

Moto Guzzi actie: bij aankoop van een V7 een accessoirescheque van €750,- cadeau!

Verdere actie omtrent winterbeurten, winterstalling, MotorOKEsions met 12 maanden Bovag garantie zie de website www.mcrijen.nl

Voor nadere informatie;
Motor Centrum Rijen B.V.
Rijksweg 96
5121 RC RIJEN
tel. 0161-240066

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?