Weer 100 km/u

In 2002 werd op de A13 bij Overschie, de A12 bij Voorburg en de A10-West bij Amsterdam van 100 km/u teruggebracht naar 80 km/u. Dit was nodig om de geluidsoverlast en de luchtverontreiniging te verminderen. Nu, zo'n 10 jaar later, heeft die verlaging volgens minister Schultz van Haegen amper effect gehad, stelt de ANWB. Sinds enkele dagen mogen we weer 100 km/u rijden, zodat de doorstroming weer verbeterd wordt.

Kortom; we hebben dus tien jaar voor niets langzaam gereden…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.