Weer een nieuwe Husqvarna dealer: Van Gerven Motoren

Husqvarna Motorcycles Nederland timmert hard aan de weg om het straat segment, met de 401 Svartpilen, 401 Vitpilen en 701 Vitpilen, in de markt te zetten.

Husqvarna maakt vaart om z’n dealers in Nederlnd op orde te krijgen. Eerder al wisten ze al MotoPort Rockanje, Motor Center Venlo, JTX Racing en Motor Centrum Eibergen warm te maken om Husqvarna Motorcycles street dealer te worden. Aan dit rijtje wordt nu Van Gerven Motoren uit Bergeijk toegevoegd.

Adres

Van Gerven Motoren
Stökskesweg 21
5571 TJ Bergeijk
+31 497 555 404
info@vangervenmotoren.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.