zondag 19 mei 2024

Weer een update van CFMOTO, ditmaal de 450SR

CFMOTO is niet te stoppen en heeft ditmaal de 450SR aangepakt. Het 5 inch TFT-dashboard met Motoplay is rechtstreeks overgenomen van de 450SR S. Met behulp van de CFMOTO Ride app maak je direct verbinding met je mobiele telefoon en navigeer je met behulp van de toetsen op je stuurhelft door de menu’s. Denk daarbij aan navigatie, muziek en een telefoonboek in combinatie met een eventuele headset. Het TFT-scherm is nu ook voorzien van een schermprotectie. Verder heeft de 450SR traction controle, dat samen met de radiale monobloc Brembo-remklauw voor, het Bosch ABS en de FCC slipperkoppeling moet zorgen voor optimale controle.

Honda A2-motoren testevent 2024

Trotse A2-racer

De Zircon Black-versie is nog steeds zwart met rood maar heeft een ander design qua stickers gekregen. De Nebula Black (zwart met wit) heeft plaatsgemaakt voor Nebula White (wit met rode accenten). Motorisch bleef alles ongewijzigd en ook op het gebied van de prijs blijft alles hetzelfde. In België zal de 450SR dus in de showroom staan voor 6.499 euro en in Nederland ben je voor 7.399 euro trotse eigenaar van deze A2-racer, inclusief 5 jaar garantie. Rond juni/juli zullen de eerste exemplaren in de Benelux arriveren.

Klaar voor het circuit

Voor op het circuit heeft CFMOTO flink wat accessoires ontwikkeld. Van een seatcover tot extra valbescherming en van verstelbare rem- en schakelsets tot zadels in diverse hoogtes.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen