Welkom Kabuto

Sinds kort is Perier Motorsport officieel agent voor Kabuto helmen. En daarvoor moet je echt even op hun site kijken, want alle details kunnen we hier niet kwijt. Kabuto bestaat al sinds 1982 en heeft dus een aardige staat van dienst. Nu is het tijd om door te breken in Europa.

Eigenaar Mack-John Perier zegt enorm blij te zijn Kabuto te mogen vertegenwoordigen en Kabuto Europees commercieel directeur Micha de Vries is minstens zo enthousiast. Op dit moment zijn er acht dealers in Nederland aangesteld, dat wordt snel uitgebreid naar meer.

Kijk voor meer informatie op www.periermotorsport.nl en www.kabuto-europe.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.