Filmmaker Janssen naar Qatar én Thailand

Filmmaker Nick Janssen zal de eerste twee MXGP’s, dit weekend Qatar en de week erop Thailand, vastleggen voor een nieuw project: Living for the Weekend. Janssen is sinds januari gestart om beelden te verzamelen voor een heuse bioscoopfilm welke in oktober uitgebracht wordt. Eind maart zal de eerste trailer gepresenteerd worden. Wij houden je op de hoogte. Vorig jaar maakte Janssen onderstaande reportage van Valkenswaard. Dat smaakt zeker naar meer!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.