Wereldprimeur op Salon Brussel: Mash X-Ride 650 Classic

Op het komende Salon in Brussel (10-19 januari 2020) zal Mash een wereldprimeur onthullen. Het gaat om de Mash X-Ride 650 Classic. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de 650cc waar menigeen naar heeft uitgekeken.

De Mash X-Ride 650 Classic is een klassieke all/off-road motor met het blok uit de Dirt Track 650. De foto laat nog niet veel zien maar aan het stuur en spatbord kun je zien dat het niet om een klassieke Café Racer gaat.

De Mash X-Ride 650 Classic is vanaf donderdag 9 januari om 10:30 te bewonderen in paleis 8 Stand 01.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?