woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wereldrecord: langste rollende burn-out!

Bij dezen feliciteren wij Victory met het Guinness World Record voor de 2.23 mijl-lange burn-out met de gloednieuwe Victory Octane! Fabrieksstuntrijder Joe Dryden – ook wel Joe Vertical – had de eer het wereldrecord op zijn naam bij te laten schrijven.

Overigens deed de Octane er slechts zeven ronden van het Orlando Speed World-circuit over om de achterband aan flarden te trekken. Dryden was op dat moment bezig met zijn record-run, dus had de band het langer uitgehouden, dan had het record nog indrukwekkender geweest.

Over een afstand van 2.23 mijl (ruim 3.500 meter) een burn-out trekken, hoe ziet dat eruit? Hieronder kijken!

[justified_image_grid ids=23479,23480,23481,23482]

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen