Wheels & Deals heeft van alles wat

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zondag 12 april vindt er een nieuw evenement plaats in de TT Hall Assen; Wheels & Deals. De organisatie omschrijft het als een auto- en motorhobbymarkt. Een soort van rommelmarkt met braderie voor alles wat wielen heeft en daarmee te maken heeft. 

Inspiratiebron voor dit evenement waren de zogenaamde motor-, engine en car- swap meets, die in Amerika georganiseerd worden. “Op zo’n markt vindt je een ontzettend breed aanbod in onderdelen, gereedschappen, smeermiddelen en natuurlijk veel vier- en tweewielers met of zonder motor.” Legt organisator Heino Woldhuis van Organisatieburo Vitalis uit. Wheels & Deals is daarmee niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen. Het is geen oldtimershow, geen auto- of motorbeurs, geen gewone vlooienmarkt; het heeft van alles wat. Zo vindt je er bijvoorbeeld kramen met onderdelen, banden, tuningsaccessoires, merchandise items, gereedschappen en miniaturen. Nieuw of tweedehands, dat maakt voor deze productgroepen niets uit. Alleen voor alle aangeboden auto’s, motoren, legervoertuigen, (brom)fietsen en scooters, geldt de strikte toelatingseis dat deze minimaal 15 jaar oud moeten zijn. “Op die manier laten we duidelijk zien dat Wheels & Deals een hobbymarkt is voor verzamelaars, sleutelaars, hobbyisten en liefhebbers. Het moet geen occasionshow worden.” Legt Woldhuis uit. 

Voor de organisatie van Wheels & Deals hebben de ervaren bureaus Vitalis (van de vlooienmarkten) en Expo Management (van bijv. de MotorExpo Assen) de handen ineen geslagen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er zijn al wat enthousiast deelnemers gevonden en ook vanuit veel clubs wordt er positief gereageerd, aldus de organisatie. Bedrijven of particulieren die met hun handel willen deelnemen aan de markt, kunnen zich inschrijven via de website www.wheels-deals.nl. Deelnemen kan al vanaf € 25,-.  

 

De nieuwe markt vindt plaats in de TT Hall, vlak naast het legendarische circuit in motor-stad Assen en is op zondag 12 april te bezoeken tussen 10.00 en 16.30 uur. De entreeprijs is € 5,- voor volwassenen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?