dinsdag 25 juni 2024

Wie is de Wheelie koning(in) tijdens Mega MotorTreffen?

Het is bijna zo ver! Het Mega MotorTreffen. Op zondag 7 mei reizen we met z’n allen af naar het Autotron in Den Bosch voor een dag vol motorplezier.

Het feest begint al op de gratis motorparking, waar je je ogen uit kunt kijken bij alle verschillende motoren. Maar motorrijden draait niet om stilstaan. We willen actie! 

Wat dacht je van legaal wheelies maken? Iets wat normaal misschien wat spannend is – je wilt immers je motor niet slopen en je rijbewijs niet kwijt – ligt tijdens het Mega MotorTreffen binnen handbereik. 

Ontdek de wereld van zijspanrijden op de Landelijke Motor Zijspandag tijdens Mega MotorTreffen

Suzuki neemt namelijk de Suzuki Wheelie Machine mee. Deze constructie stelt je in staat om wheelies te oefenen, zonder alle gevaren die daar normaal gesproken bij komen kijken.

Het spelletje van gas doseren, koppeling vlot op laten komen zonder hem te laten schieten, het achterremmetje erbij voor de hoogtedosering en een soepele landing.. De Suzuki Wheelie Machine daagt je uit.

Krijg jij het voorwiel van de grond? Scoor je ticket en probeer het tijdens het Mega MotorTreffen. 

Kijk voor meer informatie op megamotortreffen.nl of bestel hier direct je ticket!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts € 10,-.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen