Wij zoeken restaurants waar motorrijders graag lunchen

Dit jaar zijn veel motorrijders binnen de landsgrenzen gebleven en hebben Nederland herontdekt. Veelvuldig hebben die ergens aan de route gepauzeerd voor een lunch. Wij willen graag weten waar je dat hebt gedaan, zodat we voor het seizoen 2021 een hernieuwd online overzicht kunnen publiceren.

Mail je favoriete lunchplek

Kunnen we op je hulp rekenen? Mail behalve de naam van je restaurant ook het adres en de plaats waar het is gevestigd naar redactie@motor.nl o.v.v. motorresto.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.