Wil je bij de 2018 Kawasaki News Show aanwezig zijn?

Vorige week kondigde Kawasaki de News show al aan, maar vanaf nu kun je je ook echt inschrijven voor dit event. Tijdens deze show kun je als eerste live kennis maken met de nieuwste modellen van Kawasaki.

Blok je agenda in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 november, want dan zijn alle 2018 modellen en primeurs voor het eerst te zien in het Nationaal Militair Museum in Soest. Nog nooit waren alle nieuwe Kawasaki modellen zo snel na de internationale Motor Shows te aanschouwen in ons eigen kikkerlandje. 

Wat kun je allemaal verwachten? De nieuwe Z900 RS retro en de Ninja 400 zullen sowieso aanwezig zijn, maar ook de nieuwigheden die op de aanstaande EICMA Show worden onthuld. Daarnaast zullen alle modellen in de 2018 kleuren te aanschouwen zijn. Tijdens deze dag kun je ook in de historie van Kawasaki duiken en zal er een heus Kawasaki mini-museum zijn. 

De toegang is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en pre-registratie op www.kawasaki.nl

Kijk voor meer informatie over dit evenement en de 2018 modellen op www.kawasaki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?