maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wil je bij de 2018 Kawasaki News Show aanwezig zijn?

Vorige week kondigde Kawasaki de News show al aan, maar vanaf nu kun je je ook echt inschrijven voor dit event. Tijdens deze show kun je als eerste live kennis maken met de nieuwste modellen van Kawasaki.

Blok je agenda in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 november, want dan zijn alle 2018 modellen en primeurs voor het eerst te zien in het Nationaal Militair Museum in Soest. Nog nooit waren alle nieuwe Kawasaki modellen zo snel na de internationale Motor Shows te aanschouwen in ons eigen kikkerlandje. 

Wat kun je allemaal verwachten? De nieuwe Z900 RS retro en de Ninja 400 zullen sowieso aanwezig zijn, maar ook de nieuwigheden die op de aanstaande EICMA Show worden onthuld. Daarnaast zullen alle modellen in de 2018 kleuren te aanschouwen zijn. Tijdens deze dag kun je ook in de historie van Kawasaki duiken en zal er een heus Kawasaki mini-museum zijn. 

De toegang is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en pre-registratie op www.kawasaki.nl

Kijk voor meer informatie over dit evenement en de 2018 modellen op www.kawasaki.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen