Win een Grand Canyon reflectievest UPDATE

UPDATE 6-4-2012
Veiligheid boven alles en helemaal als het gratis is. De respons op de mail en win voor het Grand Canyon Reflectievest was als verwacht groot. Gratis extra veiligheid, wie wil dat nu niet… Harm-Jan Platje uit Zwartemeer, Alice Silva uit Waalwijk en Mark Dolstra uit Alkmaar kunnen binnenkort een zeer mooi pakket verwachten. Jullie hebben namelijk het Grand Canyon Reflectievest gewonnen! Gefeliciteerd!

BERICHT 8-3-2012
Als je zichtbaar wilt zijn, dan kan dit reflectievest van Grand Canyon je daarbij helpen. Gemakkelijk over je jas te krijgen, waardoor je zelf kunt beslissen wanneer je het gebruikt. Naast de fluorgele kleur is het vest extra zichtbaar gemaakt door de verschillende reflectiestrepen. We mogen van IGM Trading drie stuks à € 29,95 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail & win-formulier in te vullen. Meedoen kan tot maandag 19 maart 2012.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.