Win het aankoopbedrag terug van jouw motorfiets

Koop jij tussen 20 t/m 23 februari op MOTORbeurs Utrecht een gebruikte motorfiets? Dan maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen tot maximaal 10.000 euro! Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door NUMotorrijden.nl. Naast deze fantastische hoofdprijs wordt onder de gekochte motorfietsen vijf keer één jaar motorverzekering van Combi Motors Verzekeringen t.w.v. maximaal € 1000,- én drie keer een TomTom Rider 550 World t.w.v. € 399,95 weggegeven. In totaal worden er dus negen motorrijders verrast met toffe prijzen! Bekijk de actievoorwaarden.
Scoor hier je ticket!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?