20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

De politie heeft onze hulp nodig voor gestolen motor

Zucht… Daar gaan we weer, om gek van te worden. Weer een motor gestolen! Gisterenochtend is vermoedelijk rond 7.00 uur uit een garage aan de Kapelweg in Handel een KTM 450 EXC ‘Six Days’ met kenteken 84-MB-SV gestolen.

Mede dankzij een oplettende getuige, werd al snel een 27-jarige verdachte uit Nuenen aangehouden. Die zit vast voor verder onderzoek en dat is mooi, maar helaas is de gestolen KTM nog niet gevonden.

De politie Gemert-Bakel en Laarbeek komt graag in contact met eventuele andere getuigen en/of met iemand die ze meer kan vertellen over de verblijfplaats van de gestolen motor. Heb je informatie? Twijfel niet en bel 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Vorige week was Hutten Metaal Yamaha Racing nog slachtoffer van een laffe inbraak.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen