zondag 19 mei 2024

Vergeet Louis niet als je naar MOTORbeurs Utrecht gaat

De MOTORbeurs in Utrecht is al vele jaren het grootste motorevenement van Nederland, waar duizenden motorliefhebbers uit het hele land samenkomen om zich te laten inspireren voor het komende motorseizoen. Op dit evenement vind je een breed scala aan activiteiten en producten, variërend van de nieuwste modellen en tweedehandsmotoren tot trainingen, onderdelen, reisbestemmingen, kleding en accessoires. Het is dé plek waar motorrijders en -liefhebbers moeten zijn. En natuurlijk is Louis aanwezig…

Detlev Louis – Motorcycle Gear staat bekend om zijn passie voor en ervaring met motoren die al ruim acht decennia teruggaat. Zowel online als in de fysieke winkels in Tilburg en Assen biedt Louis een uitgebreid assortiment van de meest bekende merken op het gebied van motorkleding, gereedschap, communicatie en meer. Daarnaast heeft Louis ook een aantal exclusieve merken met eenvoudig maar elegant ontwerp tegen aantrekkelijke prijzen.

Dit is er allemaal te beleven en ervaren tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024

Wil je dit alles zelf ook eens zien? Dat kan! De filiaalmanagers Jan en Brian van respectievelijk de Louis-vestigingen in Assen en Tilburg staan klaar op stand 12.C032 tijdens MOTORbeurs in Utrecht. Ze nemen een unieke, op maat verbouwde Louis Honda Seven Fifty mee naar Utrecht. Maar dat is niet alles: op de stand kun je kortingsvouchers krijgen en maak je kans op een Rothewald-toolkit ter waarde van 130 euro. Genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan de stand van Louis!

  • Wat: Louis op de MOTORbeurs Utrecht
  • Wanneer: 22 tot 25 februari 2024
  • Waar: Jaarbeurs, Postbus 8500, 3503 RM Utrecht
  • Standplaats: 12.C032
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen