Winnen: Ducati Panigale V4 R van LEGO Technic UPDATE

UPDATE

De winnaars van de winactie zijn bekend:

  • Arwin van Kouteren
  • Marja Mureau
  • Tristan Kock 

Van harte gefeliciteerd met de Ducati Panigale V4 R van LEGO Technic! We nemen z.s.m. contact met jullie op.

Wij zetten onze abonnees graag in het zonnetje. Onder onze MotorNL-abonnees, dus als jij één van onze bladen thuis ontvangt en/of digitaal leest, verloten wij namelijk 3x de Ducati Panigale V4R van LEGO Technic. Wat je hiervoor moet doen? Raad uit hoeveel LEGO-stukjes deze Panigale bestaat. Vul het onderstaand formulier in en win!

De winnaars maken we op donderdag 18 juni in onze nieuwsbrief bekend!

Ben jij nog geen MotorNL-abonnee? Meld je dan hier snel aan, dan kan al voor slechts €2,99 per maand!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?