Wintercheck Piaggio wegens succes 1 week verlengd tot 21 november

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Piaggio-, Vespa-, Moto Guzzi-, Aprilia- en Gilera-eigenaren hebben daardoor nog steeds de gelegenheid hun scooter of motor door een officiële dealer voor slechts € 9,95 grondig voor de winter te laten inspecteren.

“We zijn zelf ook verrast door het grote succes van deze wintercheck-actie,” zegt Michael Ras van Piaggio Vespa Benelux. “Wij willen dan ook graag de mensen die nog geen gelegenheid hebben gehad om langs de dealer te gaan, de kans geven om van deze aanbiedingen te profiteren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn zeker in de winter heel belangrijk. De actie hebben wij dan ook verlengd tot 21 november.”

Tijdens de Wintercheck ondergaan de motoren en scooters een grondige inspectie, waarbij twintig wintergevoelige onderdelen worden gecontroleerd. Onderdelen zoals de diverse vloeistofniveaus, het veersysteem, de uitlaat, de verlichting, de banden en het remsysteem. Ook adviseert de dealer waar nodig over het eventueel vervangen of repareren van onderdelen. De Wintercheck inspectie voor alle modellen van Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi en Gilera kost slechts € 9,95.

Gratis naar de Motorbeurs Utrecht
Klanten die de Wintercheck tijdens de Wintercheck Week laten uitvoeren, kunnen bovendien begin 2016 één gratis toegangskaartje voor de Motorbeurs Utrecht (18-21 februari 2016) ophalen bij de dealer waar ze hun Wintercheck hebben laten uitvoeren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?