13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Winterhandschoenen voor op de motor

Foto: REV’IT

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Warmte
Het primaire uitgangspunt bij het ontwerpen van deze winterhandschoenen was warmte. Doorrijden in de winter vraagt tenminste één extra warmtelaag en een extra waterdichte laag, omdat waterdichtheid essentieel is. Dat geldt ook voor ademende eigenschappen, omdat natte of zweterige handen snel koud worden. In de handschoenen zijn hoogwaardige GORE-TEX® en hydratex® membranen verwerkt om ze 100% waterdicht en ademend te maken.

Alle REV’IT! winterhandschoenen zijn gemaakt met isolatiemateriaal met een uitmuntende warmte-gewicht ratio. Thinsulate® en Primaloft® zijn het beste van het beste, waardoor je de hele winter door kunt rijden zonder grip op je stuur te verliezen door koude vingers of dikke handschoenen.

Grip
Bij REV’IT! streven we er continu naar jouw rijervaring te verbeteren en daarvoor is precieze controle op je handvatten essentieel. Daarom is grip de tweede belangrijke basisfunctie die bij het ontwerpen centraal staat.  

Compositie en constructie van de gebruikte materialen hebben veel invloed op de bewegingsvrijheid van je handen en vingers. Door het gebruikte GORE-TEX® zijn onze handschoenen niet alleen waterdicht en ademend, maar werken de verschillende lagen bovendien samen als een enkele laag.

Voor meer gevoel is de binnenkant van de handschoen gemaakt van geitenleer met een diamantstructuur.

Bescherming
Je handen zijn in geval van een crash het meest kwetsbaar omdat ze vaak het eerst de grond raken. In al onze handschoenen zit SEESOFT™ protectie om impactenergie te absorberen. Alle andere materialen zijn geselecteerd op hun slijtvastheid en duurzame eigenschappen.

Je ziet de REV’IT! Engineered skin® design filosofie duidelijk terug in de hele HW2015 handschoenenlijn, met innovatieve oplossingen die deze handschoenen duidelijk onderscheiden van alle andere. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen