zondag 19 mei 2024

WorldSBK Assen heeft wereldprimeur met allereerste Motul Lifestyle pop-up shop

Ga jij dit weekeinde naar het WorldSBK op het TT Circuit in Assen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op donderdag 18 april opent de allereerste Motul Lifestyle pop-up shop zijn deuren in het centrum van Assen. Een wereldprimeur!

Donderdag 18 april zit daarom boordevol activiteiten in en rondom de pop-up store. Vanaf 14:00 uur kunnen de kids een ritje maken op de Motul skelterbaan. Vanaf 16:00 uur kun je echte GP-motoren van dichtbij bekijken, meer speciaal die van Honda (Honda Racing Corporation) en Kawasaki. En heb je altijd al eens een safety car van dichtbij willen zien? Dit is je kans!

Voorbeschouwing WorldSSP(300) Assen: heb jij ook zo’n zin in een Nederlands feestje?

Om 17:15 uur vindt de officiële opening plaats, gevolgd door een fashion show met de nieuwste lifestyle kleding. Je kunt ook handtekeningen scoren van maar liefst zes WorldSBK-rijders! En om het feest compleet te maken, is er een live DJ.

De pop-up shop is geopend van 18 april t/m 22 juni 2024. De openingstijden zijn:

•⁠  ⁠Dinsdag tot en met donderdag: 10:00 – 18:00 uur

•⁠  ⁠Vrijdag: 10:00 – 21:00 uur

•⁠  ⁠Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

(Maandag en zondag gesloten)

Je vindt de pop-up shop op de Weierstraat, op de kruising Vaart en Markt, naast het pannenkoekenschip. Voor meer informatie kun je terecht op clubmotul.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen