Yamaha cross en enduro 2011

Yamaha wil nog niet veel kwijt over de nieuwe cross- en enduromodellen van 2011.

Hier en daar is optisch en technisch iets veranderd aan alle modellen. Dat geldt voor de 2-takten vanaf de PW50, voor de 4-takt TTR50E en zwaardere types in deze serie en ook voor de YZ85 2-takten en verder.

Voor het  zwaardere 4-taktwerk is de serie YZ en WR aangepakt. Wat er precies veranderd is wil Yamaha nog niet vertellen, maar we hebben wel al foto's van enkele nieuwe modellen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.