Stelling > Motorrace wordt een jurysport

Na kunstschaatsen en skispringen is de wegrace de nieuwste jurysport. Kijk maar naar de straffen van Max Biaggi (2x), Noriyuki Haga, Luca Scassa, Marco Simoncelli en Johan Zarco. Hierdoor worden races niet meer op het circuit maar in de jurytoren beslist. Toch?

– Nee, dit zijn beslissingen die ook in motorrace genomen moeten worden.
– Ja, we glijden of naar het kunstschaatsen en schansspringen.

Laat je stem horen aan de rechterkant van deze pagina. Natuurlijk kun je ook een reactie achterlaten.

Foto: 2Snap

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.