Yamaha FZ-S Lineup krijgt Bluetooth-connectiviteit

In India heeft Yamaha, volgens de website GaadiWaadi, een nieuwe Bluetooth-connectiviteitsfunctie voor een aantal van zijn motorfietsen. De FZ-S line-up krijgt wat Yamaha ‘Yamaha Motorcycle Connect X’ noemt.

Deze nieuwe connectiviteitsfunctie zal motorrijders veel meer gegevens verschaffen over hun motorfiets en de ritten die ze maken. De echte kracht van deze Bluetooth-connectiviteitsfunctie is het veiligheidsvoordeel dat ermee gepaard gaat. Gebruikers kunnen zien waar hun motor zich bevindt en kunnen hem gemakkelijker vinden in overvolle parkeerplaatsen. Ze kunnen ook zien of hij verplaatst is en waarheen. Er is ook een systeem voor vergrendeling op afstand.

De complete geschiedenis van Yamaha

De veiligheidsfuncties en het gebruiksgemak laten de richtingaanwijzers knipperen om te laten weten waar de motor zich bevindt in een overvolle parkeergarage. De lampjes knipperen ook als er een alarm afgaat. Over het geheel genomen klinkt het als een geweldig systeem dat zijn weg mogelijk zal vinden naar meer Yamaha.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?