donderdag 28 maart 2024

Yamaha FZ-S Lineup krijgt Bluetooth-connectiviteit

In India heeft Yamaha, volgens de website GaadiWaadi, een nieuwe Bluetooth-connectiviteitsfunctie voor een aantal van zijn motorfietsen. De FZ-S line-up krijgt wat Yamaha ‘Yamaha Motorcycle Connect X’ noemt.

Deze nieuwe connectiviteitsfunctie zal motorrijders veel meer gegevens verschaffen over hun motorfiets en de ritten die ze maken. De echte kracht van deze Bluetooth-connectiviteitsfunctie is het veiligheidsvoordeel dat ermee gepaard gaat. Gebruikers kunnen zien waar hun motor zich bevindt en kunnen hem gemakkelijker vinden in overvolle parkeerplaatsen. Ze kunnen ook zien of hij verplaatst is en waarheen. Er is ook een systeem voor vergrendeling op afstand.

De complete geschiedenis van Yamaha

De veiligheidsfuncties en het gebruiksgemak laten de richtingaanwijzers knipperen om te laten weten waar de motor zich bevindt in een overvolle parkeergarage. De lampjes knipperen ook als er een alarm afgaat. Over het geheel genomen klinkt het als een geweldig systeem dat zijn weg mogelijk zal vinden naar meer Yamaha.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen