Z900RS dit weekend te zien bij de Kawasaki-dealer!

Voor iedereen die nog niet de gelegenheid heeft gehad de nieuwe Kawasaki R900RS in ogenschouw te nemen: op 6 januari staat ie bij de Kawasaki dealer.

Dichterbij komt de Kawasaki Z900RS dit jaar niet meer bij je huis. Of ie moet straks bij je in de schuur staan, maar dan heb je er een gekocht. Voor iedereen die niet van plan is: zoek de dichtstbijzijnde Kawasaki dealer en begeef je – per fiets, auto, wandelend of motor – op 6 januari naar zijn of haar pand.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?