Yamaha Motor maakt alle 2021 prijzen motoren bekend

Yamaha Motor Europe, branche Benelux heeft de prijzen voor haar Nederlandse modellen-line-up 2021 bekendgemaakt. Yamaha presenteert in 2021 weer een zeer brede en complete line-up, met maar liefst vijf nieuwe of volledig vernieuwde modellen.

Sport Touring

In dit segment gaan de Yamaha Tracer 700 en 900 vanaf nu onder de naam Tracer 9 en Tracer 7. De machine bood rijders al een goeie balans tussen sport en toeren en voor komend jaar is de Tracer 9 lichter, krachtiger en nog veelzijdiger geworden. Bovendien hebben rijders met de Tracer 9 GT de keuze om hun machine af-fabriek nog meer touring-capaciteiten mee te geven, met onder andere harde koffers, elektronisch geregelde KYB-vering en een Quick Shift Systeem. De Tracer 9 is verkrijgbaar vanaf EUR 12.799 en de Tracer 9 GT vanaf EUR 15.299.

2021 Tracer 9 GT

Hyper Naked

In dit segment zijn bij Yamaha drie nieuwe modellen te vinden. De 2021 MT-07 heeft nieuw kuipwerk dat het ‘next generation’ MT-DNA weerspiegelt, met nieuwe kleuren en verfijnde details. De prijs voor de MT-07 zal in 2021 EUR 8.199,- bedragen.

De grotere broer van de MT-07, de Yamaha MT-09 heeft als doel inspireren, prikkelen en indruk maken. Het model is lichter, krachtiger en geavanceerder geworden. Standaard uitgerust met hightech elektronische besturingstechnologie en state-of-the-art componenten kun je de geheel nieuwe MT-09 kopen vanaf EUR 10.999,-

Is de standaard Yamaha MT-09 niet genoeg, dan is er nog de MT-09 SP. De Icon Performance kleurstelling van deze extreem radicale Hyper Naked benadrukt zijn nauwe band met de R1M Supersport. De machine heeft premium instelbare KYB-vering aan de voorzijde en een premium Öhlins achterschokdemper. Zijn performance-attitude wordt verder versterkt door de swingarm van geanodiseerd geborsteld aluminium, de geanodiseerde zwarte hendels en stuur en de helder getinte remvloeistofreservoirs. De MT-09 SP is verkrijgbaar vanaf EUR 12.699.

2021 Yamaha MT-07

Supersport

In het Supersport-segment komt Yamaha met de niet-gehomologeerde Yamaha YZF-R6 RACE. Een motorfiets voor rijders met serieuze circuit(dag)-aspiraties. De R6 RACE wordt aangedreven door een lichtgewicht 599 cc vloeistofgekoelde DOHC- viercilindermotor met titanium kleppen. In het aluminium Deltabox-frame is jarenlange ervaring in Grand Prix-races toegepast. De YZF-R6 RACE is verkrijgbaar vanaf EUR 12.999.

2021 R6 Race

Kijk voor meer informatie over de genoemde modellen en de complete line-up op www.yamaha-motor.nl.  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?