zondag 29 januari 2023

Yamaha Motor maakt alle 2021 prijzen motoren bekend

Yamaha Motor Europe, branche Benelux heeft de prijzen voor haar Nederlandse modellen-line-up 2021 bekendgemaakt. Yamaha presenteert in 2021 weer een zeer brede en complete line-up, met maar liefst vijf nieuwe of volledig vernieuwde modellen.

Sport Touring

In dit segment gaan de Yamaha Tracer 700 en 900 vanaf nu onder de naam Tracer 9 en Tracer 7. De machine bood rijders al een goeie balans tussen sport en toeren en voor komend jaar is de Tracer 9 lichter, krachtiger en nog veelzijdiger geworden. Bovendien hebben rijders met de Tracer 9 GT de keuze om hun machine af-fabriek nog meer touring-capaciteiten mee te geven, met onder andere harde koffers, elektronisch geregelde KYB-vering en een Quick Shift Systeem. De Tracer 9 is verkrijgbaar vanaf EUR 12.799 en de Tracer 9 GT vanaf EUR 15.299.

2021 Tracer 9 GT

Hyper Naked

In dit segment zijn bij Yamaha drie nieuwe modellen te vinden. De 2021 MT-07 heeft nieuw kuipwerk dat het ‘next generation’ MT-DNA weerspiegelt, met nieuwe kleuren en verfijnde details. De prijs voor de MT-07 zal in 2021 EUR 8.199,- bedragen.

De grotere broer van de MT-07, de Yamaha MT-09 heeft als doel inspireren, prikkelen en indruk maken. Het model is lichter, krachtiger en geavanceerder geworden. Standaard uitgerust met hightech elektronische besturingstechnologie en state-of-the-art componenten kun je de geheel nieuwe MT-09 kopen vanaf EUR 10.999,-

Is de standaard Yamaha MT-09 niet genoeg, dan is er nog de MT-09 SP. De Icon Performance kleurstelling van deze extreem radicale Hyper Naked benadrukt zijn nauwe band met de R1M Supersport. De machine heeft premium instelbare KYB-vering aan de voorzijde en een premium Öhlins achterschokdemper. Zijn performance-attitude wordt verder versterkt door de swingarm van geanodiseerd geborsteld aluminium, de geanodiseerde zwarte hendels en stuur en de helder getinte remvloeistofreservoirs. De MT-09 SP is verkrijgbaar vanaf EUR 12.699.

2021 Yamaha MT-07

Supersport

In het Supersport-segment komt Yamaha met de niet-gehomologeerde Yamaha YZF-R6 RACE. Een motorfiets voor rijders met serieuze circuit(dag)-aspiraties. De R6 RACE wordt aangedreven door een lichtgewicht 599 cc vloeistofgekoelde DOHC- viercilindermotor met titanium kleppen. In het aluminium Deltabox-frame is jarenlange ervaring in Grand Prix-races toegepast. De YZF-R6 RACE is verkrijgbaar vanaf EUR 12.999.

2021 R6 Race

Kijk voor meer informatie over de genoemde modellen en de complete line-up op www.yamaha-www.motor.nl.  

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen