zondag 2 april 2023

Yamaha MW-Vision: waanzin op wielen

Yamaha heeft de smaak van driewielers te pakken, want zie hier de MW-Vision. Dit is, om misverstanden te voorkomen, nog een conceptmodel maar wel eentje die er behoorlijk productierijp uit ziet. Het zal ons dan ook niets verbazen als Yamaha met dit studie-exemplaar de reacties van het publiek wil ontdekken om met die feedback er voor 2021 een productiemodel van te maken. Diezelfde weg bewandelden ze bij de nieuwe Tricity 300.

Het is overigens geen Tricity 300 met een dakkie erop. De MW-Vision gaat vooral op het gebied van communicatie tussen machine en mens een stuk verder. Geluid en licht moeten zelfs voor een geheel nieuwe mobiliteitservaring gaan zorgen, aldus Yamaha. Ze spreken zelfs over een fusie tussen robots en mobiliteitstechnologieën die vervolgens aansluiten bij menselijke gevoeligheden.

Yamaha bevestigt twee wereldpremières op Tokyo Motorshow

Lees die zin twee keer, drie keer of van ons part 651 keer, snappen ga je het echt niet. Het wachten op de oplossing kan helaas nog wel even op zich laten wachten. Wij vermoeden namelijk dat pas tijdens de Tokio Motor Show 2020 het antwoord komt. 

En dat is precies over een jaar…

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image