Yamaha Ténéré 700 Black Ivory

Onderstaand bericht lezen we op de site MOTOSKETCHES van Oberdan Bezzi. Nu is ons Italiaans niet al te best, maar schrijft ‘ie nou dat ‘ie samen met GESSI Motociclette een schitterende Yamaha Ténéré 700 aan het opbouwen is? Ziet er wel gruwelijk goed uit.

Zeldzaam als de schaduw in de woestijn of als ivoor… zwart.

In feite zal er maar één volledig zwarte Yamaha Ténéré Rally Racer zijn in de kleine serie die GESSIE Motociclette en MOTOSKETCHES ontwikkelen.

Een ‘speciale’ bestelling met deze bijzonderheid maakt het uniek, aangezien alle anderen uniek zullen zijn. Aangezien alle klanten om hun eigen personialisatie kunndn vragen, behalve dat… totaal zwart.

Info over de Yamaha Ténéré 700 Rally Racer van Oberdan Bezzi

Naar de Facebook-pagina van GESSI Motociclette

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?